Apple MagSafe Charger

5.500 L

Availability: In Stock

Start checkout with iute
Compare

Karikuesi MagSafe bën që karikimi pa tel të jetë i shpejtë. Magnetët e rradhitur në mënyrë të përsosur në bashkangjitjen e iPhone 12 ose iPhone 12 Pro dhe sigurojnë karikim wireless më shpejt deri në 15W.

Karikuesi MagSafe ruan pajtueshmërinë me karikimin Qi, kështu që mund të përdorni për të karikuar iPhone 8 ose ata më të rinj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Apple MagSafe Charger”

Your email address will not be published. Required fields are marked *