Apple watch series 8

38.000 L40.500 L

Availability: In Stock
Clear

Start checkout with iute
Compare

 

Sa më i informuar të jeni për shëndetin tuaj, aq më i fuqizuar jeni për ta ndikuar atë. Sensorët e avancuar të shëndetit në Apple Watch Series 8 ofrojnë njohuri për t’ju ndihmuar të kuptoni më mirë shëndetin tuaj. Apple Watch Series 8 vjen me një sensor të ri të temperaturës, zbulimit të përplasjeve dhe me procesor të përmirësuar. Një nga karakteristikat kryesore janë njoftimet e ovulacionit tek femrat bazuar në informacionin e dhënë nga sensori i temperaturës gjatë natës.

Size

41mm, 45mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Apple watch series 8”

Your email address will not be published. Required fields are marked *