Google Chromecast

5.500 L

Availability: In Stock

Chromecast është një pajisje e gjithanshme transmetimi që përmirëson konfigurimin tuaj të argëtimit. Kombinon komoditetin e Google TV, duke organizuar përmbajtje nga shërbime të shumta në një ndërfaqe të vetme, me aftësinë për të transmetuar përmbajtje HD. Me telekomandën zanore dhe Google Assistant, mund të kërkoni me lehtësi shfaqje, filma dhe muzikë, madje mund të kontrolloni pajisjet e përputhshme.

Start checkout with iute
Compare

WI-FI

Wi-Fi 802.11ac (2.4 GHz / 5 GHz)

BLUETOOTH

v5.0

Display and Video
RESOLUTION

Up to 1080p HDR, 60 FPS

VIDEO FORMATS

HDR10, HDR10+, HLG

AUDIO FORMATS

Dolby Digital, Dolby Digital Plus, and Dolby Atmos via HDMI passthrough

Operating System
OS

Android TV OS

POWER ADAPTER

5V, 1.5A

DIMENSIONS

Chromecast : 162 x 61 x 12 mm
Voice Remote : 122 x 38 x 18 mm

WEIGHT

Chromecast : 55 g
Voice Remote : 63 g

Weight 1 kg
Ngjyra

White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Google Chromecast”

Your email address will not be published. Required fields are marked *