Marshall Stanmore III

29.990 L

Availability: In Stock

Diçka e vjetër dhe diçka e re bashkohen në Sistemin e altoparlantëve Bluetooth Stanmore III nga Marshall, për t’ju ndihmuar të mbushni shtëpinë tuaj me stil dhe tingull të qartë e të fuqishëm. Duke rikrijuar amplifikatorët e tij të famshëm të skenës, Stanmore III ka një dizajn fantastik të cilësisë me distinktivin e shkrimit Marshall të skalitur në grilën e përparme dhe një strukturë të fortë të mbështjellë me një material të ngjashëm me lëkurën.

Start checkout with iute
Compare

FREQUENCY RANGE
45 – 20,000 Hz

ADJUSTABLE BASS AND TREBLE CONTROLS
Fine-tune your music using the analogue controls on your speaker

STEREO/MONO
Stereo

MAXIMUM SOUND PRESSURE LEVEL
97 dB @ 1 m

CABINET PRINCIPLE
Bass-reflex

POWER AMPLIFIERS
One 50 Watt Class D amplifier for the woofer
Two 15 Watt Class D amplifiers for the tweeters

CONTROLS AND CONNECTIVITY
WI-FI
No

WIRED CONNECTIVITY
3.5 mm input
RCA input

TOP PANEL CONTROLS
Source button
Volume control knob
Bass control knob
Treble control knob
Play/pause button
Skip backward/forward control knob
Power switch

CUSTOMISE SOUND
Yes, on speaker and in app

Bluetooth 5.2
Ready for Bluetooth LE Audio

BLUETOOTH RANGE
10 m

MAINS INPUT VOLTAGE
100–240 V

MAINS FREQUENCY
50–60 Hz

COMPATIBLE APPS
Marshall Bluetooth app (iOS & Android)

DIMENSIONS
350 x 203 x 188 mm

WEIGHT
4.25 kg

Ngjyra

Black

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marshall Stanmore III”

Your email address will not be published. Required fields are marked *