Ring Light Selfie Stick Tripod

2.500 L

Availability: In Stock

Dritë LED për foto dhe video perfekte. Drita është e pajisur me tripod për qendrueshmëri dhe lehtësi në përdorim.

Start checkout with iute
Compare
Category:

Color Temperature

3000-6500K

Portable Tripod

Fill Light 6 inches 

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ring Light Selfie Stick Tripod”

Your email address will not be published. Required fields are marked *