Samsung Galaxy Buds+

8.000 L

Availability: In Stock
  • Cilësi studioje, jashtë studios
  • Karikim i shpejtë për pauza të shkurtra
  • Sistem i përshtatur me 3 mikrofona

Dizajni I hollë që futet në xhep për t’i patur kur lëvizni

Futini në xhep dhe shkoni. Galaxy Buds paraqet një dizajn të ri të përmirësuar që i bën aq kompakte sa që futen në mënyrë komode me pjesën tjetër të sendeve tuaja. Ato janë gjithashtu me opsione të ngjyrave standarde që përfshihen tamam me rutinën tuaj të përditshme.

Shprehuni qartë

Teknologjia jonë e adaptueshme e gjeneratës së re me mikrofon dyfish e bën zhurmën e sfondit diçka nga e kaluara. Galaxy Buds njeh mjedisin tuaj, duke kaluar përmes mjedisit të brendshëm dhe të jashtëm për ta mbajtur zhurmën e panevojshme jashtë nga biseda juaj.

* Galaxy Buds janë të pajisur me kapuça të veshit dhe kapuça të veshit në formë krahu të madhësisë së mesme, me kapuça me madhësi të vogël dhe të madhe të veshit dhe në formë krahu, të paketuar në të njëjtën kuti. Zgjidhni kapuçat e veshit dhe në formë krahu që i përshtaten më mirë madhësisë së veshit tuaj për një përvojë optimale të cilësisë së audios kur dëgjoni muzikë dhe bëni telefonata.

I akorduar me ato që ju rrethojnë

Jini të intonuar me botën rreth jush. Galaxy Buds ju lejon të kaloni shpejt fokusin tuaj te mjedisi juaj pa i hequr, në mënyrë që të mos humbisni kurrë se kush po vjen ose shkon.

Lidhje pa probleme për të vazhduar argëtimin

Jepini vetes lirinë për të parë dhe për të dëgjuar në secilin ekran që dëshironi. Galaxy Buds ju lejon të çiftëzoni dhe të kaloni pa probleme ndërmjet pajisjeve tuaja Galaxy, që të mos humbisni ndonjë pjesë nga veprimi.

* Kjo veçori mund të ndryshojë sipas pajisjes, sistemit të përdorimit dhe varet nga mjedisi i përdorimit (Kushti). * GUI e kësaj veçorie mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.* Imazhet dhe UX të simuluar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Samsung Galaxy Buds+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *