Xiaomi Electric Scooter 3 Lite

44.900 L

Availability: In Stock

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite vjen me kornizë më të hollë e cila jep të njëjtën performancë të fortë, por me më pak ngarkesë në trup, duke i dhënë skuterit shpejtësi më të madhe. Me këtë scooter udhëtoni shpejtë, qëndrueshëm dhe lehtë.

Start checkout with iute
Compare
Model
MJDDHBC03ZM
Rated power
300W
Dimensions
1105 x 430 x 1137mm
Vehicle net weight
approx. 13kg
Folded dimensions
1104 x 429 x 484mm
Maximum load
100kg
Applicable age
16 to 50 years
Applicable height
120 to 200cm
Maximum speed
25km/h
Maximum range
approx. 20km
Maximum gradient climbing ability
approx. 14%
IP protection class
IPX4
Charging time
approx. 4.5 hours
Package contents
Scooter x1
Pump extension hose x1
Hex key x1
Screws x5
Power adapter x1
User manual x1
Legal statement x1
Quick start guide x1
Weight 13 kg
Ngjyra

Black

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xiaomi Electric Scooter 3 Lite”

Your email address will not be published. Required fields are marked *