Xiaomi Mi Smart Camera C200

3.900 L

Availability: In Stock

Me cilësi imazhi plotësisht të përmirësuar Xiaomi Smart Camera C200 përdor teknologji ultra të qartë HD për të kapur imazhe më të detajuara. Shijoni një përvojë të përmirësuar vizuale me teknologjinë HD ultra të qartë. Qartësi e vërtetë në çdo kornizë. Lentja plotësisht e përmirësuar redukton në mënyrë efektive përthyerjen e dritës për imazhe më të qarta dhe më të detajuara. Përmban një sensor imazhi me ndjeshmëri të lartë dhe shfaq video me ngjyra edhe në kushte me dritë të ulët.

Start checkout with iute
Compare
Product name
Xiaomi Smart Camera C200
Product model no.
MJSXJ14CM
Product dimensions
109 × 75 × 75 mm
Compatible with
Android 4.4 or iOS 9.0 and above
Wireless connection
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Product net weight
256g
Power input
5V=2A
Aperture
F2.1
Resolution
1920 × 1080
Video encoding
H.265
Storage
Micro SD card (up to 256 GB supported)
Weight 1 kg
Ngjyra

White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xiaomi Mi Smart Camera C200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *