Xiaomi Outdoor Camera AW200

4.900 L

Availability: In Stock

Xiaomi Outdoor Camera AW200 përmban rezolucion të lartë 1920x1080p për cilësi të garantuar të figurës, zmadhimin dixhital dhe zmadhimin e detajeve. Lentja F1.6 ndihmon gjithashtu në rritjen e marrjes së dritës dhe përmirëson transparencën e imazhit. Mund ta lidhni me çdo pajisje smart si celularë, tablet ose orën inteligjente Mi, për të qënë gjatë gjithë kohës koherent me çfarë ndodh.

Start checkout with iute
Compare
Product name
Xiaomi Outdoor Camera AW200
Product model no.
MJSXJ05HL
Rated input
5V/1A
Aperture
F1.6
Video encoding
H.265
Operating temperature
-20°C to 50°C
Resolution
1920×1080
Lens angle
120°
Wireless connection
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Storage mode
Micro SD card
Power extension leads
Wire size: 18 20 22 24
Maximum length allowed
34m 26m 18m 8m
Weight 1 kg
Ngjyra

White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xiaomi Outdoor Camera AW200”

Your email address will not be published. Required fields are marked *